Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین،‌بیست و پنجمین دوره رقابت‌های تکواندوی قهرمانی آسیا در حالی به میزبانی کره‌جنوبی برگزار شد که تیم بانوان ایران با عملکردی درخشان و برای نخستین بار بر بام قاره کهن ایستاد و تحسین همگان را برانگیخت. هدایت این تیم را «مینو مداح» برعهده دارد.

از سوی دیگر تیم مردان کشورمان به مقام پنجمی بسنده کرد تا پس از ۲۰ سال از رسیدن به سکو بازماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مجموع رده‌بندی نهایی مردان و زنان تیم ملی کشورمان با ۳ مدال طلا، ۵ نقره و ۲ برنز عنوان سوم را کسب کرد. کره جنوبی با ۵ طلا، یک نقره و ۴ برنز قهرمان شد و ازبکستان با ۴ طلا، یک نقره و ۲ برنز در جای دوم ایستاد. در پایان مسابقات، کمیته برگزاری برترین‌ها را معرفی کرد که اکرم خدابنده به‌عنوان بهترین بازیکن و ناهید کیانی به‌عنوان فنی‌ترین بازیکن بخش زنان انتخاب شدند.

مطابق انتظار، تیم‌هایی که در مجموع دو بخش مردان و زنان در رتبه‌های اول تا سوم ایستادند نیز مربیان آنها جایزه بهترین مربی را از آن خود کردند. در حالی که اکثریت کشورها یک سرمربی مشترک در هر دو بخش مردان و زنان دارند اما تیم ایران به‌همراه چند کشور دیگر، سرمربیان مردان و زنان آنان جدا هستند.

در این راستا مسوولان کمیته برگزاری از «هادی ساعی» رئیس فدراسیون ایران استعلام کردند که نام سرمربی تیم ایران را برای دریافت جایزه بهترین مربی معرفی کند چراکه تیم کشورمان در مجموع دو بخش مردان و زنان سوم شد.

در حالی‌که همگان انتظار داشتند تا «مینو مداح» به‌واسطه عملکرد فوق‌العاده تیمش از سوی ساعی برای دریافت جایزه بهترین مربی معرفی شود اما رئیس فدراسیون کشورمان، «بیژن مقانلو» را معرفی می‌کند. در حالی‌که تیم مردان با هدایت مقانلو عملکرد قابل دفاعی نداشت.

این مساله موجب دلخوری مداح شده به طوریکه او سالن را ترک می‌کند. بر این اساس، سرمربی تیم بانوان ایران در حالی‌که تیمش رویدادهای مهمی در پیش دارد را تصمیم گرفته تا دیگر با تیم بانوان همکاری نکند.

باید دید این تصمیم مداح با چه واکنشی از سوی مسوولان فدراسیون همراه خواهد شد و آیا شیرینی موفقیت تیم بانوان خیلی زود به پایان می‌رسد؟

کد خبر 687022 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر مهم بدنسازی و رزمی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر مهم بدنسازی و رزمی مردان و زنان تیم بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۳۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند

به گزارش خبرنگار مهر، محسن خیرمند ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی اظهار کرد: دانش‌آموزان گروه سنی کودک و نوجوان برای جذب تعالیم تربیتی، اخلاقی و مراقبتی انعطاف پذیر بوده و اگر به شکلی صحیح تربیت شوند، از گزند آسیب‌های نهفته در جامعه، مصون می‌مانند.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی گفت: پیشگیری سطح یک، کارآمدترین سطح است و دوره هویت و رفتار به طور مستمر در مدارس استان مرکزی برگزار می‌شود.

خیرمند گفت: مدارس به عنوان محلی که کودکان و نوجوانان بخش عمده‌ای از زمان مفید روز خود را در آن می‌گذرانند، پایگاهی مناسب برای ارائه تعالیم تربیتی، رفتاری و خودشناسی است.

وی ادامه داد: در این راستا معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی با درک اهمیت موضوع، در اقدامی ابتکاری و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان مبادرت به برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان کرد.

خیرمند دانش‌آموزان را آینده‌سازان کشور دانست و افزود: هرگونه برنامه‌ریزی در راستای تربیت صحیح شخصیت آن دانش‌آموزان، جامعه‌ای پویا و غنی از ارزش‌ها را برایمان به ارمغان می‌آورد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان تحت عنوان هور، اقدامی بود که این معاونت از دو سال گذشته پیشبرد آن را دنبال کرده و در بدو امر اقدام به تربیت مربیان آموزشی از میان مشاورین معرفی شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش کرد که تاکنون بالغ بر ۱۷۰ مربی برای تدریس به دانش‌آموزان تربیت شده‌اند.

وی گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، دوره‌های هویت و رفتار را مبتنی بر آگاهی‌بخشی و تربیت برای دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسطه اول و دوم دنبال کردیم که بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، بازخوردهای خوبی را از خود دانش آموزان، مربیان و عوامل اجرایی مدارس دریافت کردیم.

خیرمند بیان کرد: کارآمدی این دوره در گرو استمرار آن است که مطابق هماهنگی صورت گرفته، به دنبال تداوم در برگزاری این کارگاه‌ها هستیم و به طور حتم سال آینده با تربیت مربیان آقا، اجرای این طرح برای مدارس پسرانه را نیز دنبال خواهیم کرد.

کد خبر 6100669

دیگر خبرها

  • کاروان ایران راهی سیبری شد؛ جدال غول‌های پاورلیفتینگ در کراسنویارسک
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • تأثیری که بی‌حجابی در بدعاقبتی دارد
  • معرفی شورای سیاستگذاری هفتمین جایزه پژوهش سال سینمای ایران
  • چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • رفتار صهیونیست‌ها با زنان فلسطینی قبل از طوفان الاقصی + فیلم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان